PDA

View Full Version : Printer Problems



dlnvcr
07-01-2005, 08:55 AM
As mentioned in the email issue.
To let everyone else know...
After renameing the ini. file for email issue,
I had to reconfigure some setting.
One of the setting being not to print to the default
but to print to the Zebra 2844.
I set the type to Eltron / Zebra 2844
Name Zebra LP2844ps which is the name of the printer in the printer list
that i click on.
Paperwork is set to print to the default laser printer
Label stock is set 4 X 6 thermal with doc-tab at the top.
Label paramertes are set to SR default.

I get an error message saying "Unsupported Label Image Format".
I get this error message when I print a test label.
I do get a label printed. But only after I click on OK on the error message screen.

Just to let you know it put the information back into our GM database as a shippment with out errors. I gave me a cost of $0.00 and the tracking number field was blank.
I hope there is enough information here for you to help me.
If not I can do some screen shots or somthing and post them.

Please advise.
John - DLN

SYSOPS
07-01-2005, 09:02 AM
The error being reported when you click the test print button has been reported to development. Benign error.

The 0.00 is a different issue.

Please close ShipRush from the system tray, relaunch, and try to process the shipment again. Delete the history item from GM of the bad shipment.

SYSOPS

dlnvcr
07-01-2005, 09:10 AM
I closed and restart SR. Process a shipment and Works fine.

LOL:) if only I would have restarted in the first place.
SHould have know.
I just remember if I run into any problems to just try restarting first.

Thanks:)
John

SYSOPS
07-01-2005, 09:18 AM
At this point, yes.

I will have development pour over the posts here on Tuesday so they can get a better picture and what needs to be addressed.

Thank you for your patience,
SYSOPS