PDA

View Full Version : Default Shipping service with V4



nickr1977
07-04-2005, 11:22 AM
Is there a way to set the default shipping service to V4 to FedEx Ground. You could do it in V2 by altering the shortcut with the /G addition to the shortcut. How can this be done with V4?

Thanks,
Nick

SYSOPR
07-05-2005, 10:21 AM
Well good point!

If you double click on ShipRush, you get the same service that was most recently used.

We have a trick for this that you will like.... let me get the details on it....

nickr1977
07-05-2005, 10:38 AM
Thanks, please let me know what you find. Our shipping department hates change.