PDA

View Full Version : Shiprush for Stamps.com and Shiprush for UPS co-exist



naugex
10-24-2013, 02:11 AM
My computer is running Shiprush for Stamps.com V.9 now.
I tried to install Shiprush for UPS but it failed many times.
A message pop up after it fails.

"The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2753."

My question is:
1) Can I install Shiprush for Stamps.and Shiprush for UPS on same machine?
2) if so, how can I do it?

Please help!
David

SYSOPS
10-24-2013, 05:54 AM
Let's clarify what you're wanting to use ShipRush with. Are you using ShipRush with an eComm solution, such as eBay, or are you using ShipRush with a different solution, such as a contact manager like Act!, or an accounting solution like Sage50 (Peachtree)?

Thank you,
SYSOPS

naugex
10-24-2013, 06:03 AM
I use ShipRush with an eComm solution, such as eBay and Amazon.

SYSOPS
10-24-2013, 06:19 AM
We only offer Postal and FedEx for eComm solutions.

You can have both of the above installed on the same machine, if you wish.

SYSOPS