PDA

View Full Version : Using SR4 with 2 Company Files



esooy
09-02-2005, 10:58 AM
How can I use SR4 with 2 different Peachtree company files? I tried doing a second install but it wants to either update or uninstall.

The problem of course is peachtree is only looking at the one company file that was originally set up.

SYSOPR
09-02-2005, 11:21 AM
Sure, you can use two company files. The stunt is that you have to go into ShipRush settings | Program settings | CM Settings to change the company file ShipRush is pointing to.

esooy
09-02-2005, 11:28 AM
So we would have to change that twice every day. Isn't there another workaround for doing a separate, second install?