PDA

View Full Version : How is the COD option made visible?



KentF
09-26-2005, 08:28 AM
I can't find anywhere the COD option can be made visible. My warehouse Mgr says that should be such a common field that it should always appear.

Obviously, I've checked the Default Shipping options ... but there's nothing there that refers to COD.

Any ideas?

KentF
09-26-2005, 09:06 AM
Never mind ... it shows after another field is filled out. I believe this should show all the time.

SYSOPR
09-26-2005, 10:09 AM
The COD panel will stay open if you leave it open when you press Ship.

Does this help?