PDA

View Full Version : Shipment defaults



dennis.lsy@gmail.com
01-08-2018, 11:19 AM
i can not set shipment defaults
service :usps first class
but shipping can not deal with it automatically,still was "standard"
2296

SYSOPS
01-08-2018, 11:57 AM
Sounds like you might need to setup Service mapping instead.

Go into settings | service mappings

Set the Webstore Service Name to Standard and the ShipRush Shipping Service to USPS First Class

HTH,
SYSOPS

dennis.lsy@gmail.com
01-08-2018, 12:24 PM
but come back shipping,display error
----------------
Oops! "Standard" is not for shipping to U.S.A. via ShipRush USPS. Please select an appropriate service.
2297

SYSOPS
01-08-2018, 12:52 PM
After you set the service mapping, it will apply to orders that are downloaded from here forward. It will not apply to already downloaded orders. Those will need to be set manually.

SYSOPS