PDA

View Full Version : Adding Military Address



Libby
06-22-2006, 01:47 PM
How do I add a military state to the drop down? For example: AE

SYSOPS
06-22-2006, 02:11 PM
At this time ShipRush for USPS supports shipments in the US.

I will pass this along to development.

SYSOPS

SYSOPR
06-22-2006, 03:15 PM
This has been opened internally as Case 12262

Thank you for the feedback.

SYSOPR
07-03-2006, 08:21 AM
Hi!

This feature is in the new early release of ShipRush for USPS.

See this post: http://forums.zfirm.com/showthread.php?t=2202

Tedd
08-01-2006, 09:34 AM
We recently updated to 1622, however, we still cannot ship to APO addresses. The returned error is:

Endicia server returned error: Cannot ship to an APO/FPO address. [3022]

SYSOPS
08-01-2006, 10:22 AM
Military addresses are in USPS portion of our software, but are still being blocked for Endicia users.

I will pass that along to development to get opened with the Endicia service.

SYSOPS