PDA

View Full Version : Problems entering Serial # from V3 to 4.5



MarcHebert
07-17-2006, 09:59 AM
I just noticed v 4.5 was avalible and was having problems with early am UPS. I've got it working in Demo mode but I'm unable to apply my serial number. eitehr through paste and direct typing. It comes back with a red error that has a serial number 3 times the length of mine stating its invalid.

Thanks

SYSOPS
07-17-2006, 10:22 AM
You would need a ShipRush v4 license for UPS. Please contact our Customer Service dept for assistance with that. 206.812.7874

Thank you,
SYSOPS

rlobianco
08-03-2006, 10:00 AM
I'm having this same problem. Is there a solution? Do I need a new License Key?

SYSOPS
08-03-2006, 10:13 AM
If you are trying to install and use ShipRush UPS v4 Basic, you will need a proper license. Please contact our Customer Service Group for assistance.

Thank you,
SYSOPS