PDA

View Full Version : access denied to table or backup file



NetElectronics
11-14-2006, 09:24 AM
Had ShipRush for Fed-Ex installed and it worked great. Decided to try ShipRush for USPS Endicia version and now neither copy works...

Access denied to table or backup file when I try to bring in my ebay sales.

I have uninstalled both and started from scratch and I still get this message and cant see any orders????

SYSOPS
11-14-2006, 09:45 AM
Try the following:

Uninstall again
Rename the following folders to oldshiprush v4:
- program files\z-firm llc\shiprush v4
- c:\documents and settings\username you're logged in as\application data\z-firm llc\shiprush v4

Run the installer again for ShipRush
Does it function?

Kbase article on this subject:
http://www.zfirm.com/knowledge_bases/shiprush/srxa-0216.txt

SYSOPS

SYSOPR
11-14-2006, 10:07 AM
If the problem recurs, please post a screen shot of the error.

Thanks!

NetElectronics
11-14-2006, 01:27 PM
If the problem recurs, please post a screen shot of the error.

Thanks!

I actually deleted the whole folder and did a complete fresh install and I still get error messages when hitting the refresh button to get my new orders. Is there no way to just attach am image here?

SYSOPS
11-14-2006, 02:14 PM
Yes:
http://forums.zfirm.com/faq.php?faq=vb_read_and_post#faq_post_screen_shot

When you stated that you deleted the whole folder, did you delete both folders as outlined in my prior post?

SYSOPS

NetElectronics
11-14-2006, 03:59 PM
Yes:
http://forums.zfirm.com/faq.php?faq=vb_read_and_post#faq_post_screen_shot

When you stated that you deleted the whole folder, did you delete both folders as outlined in my prior post?

SYSOPS

Yes, Both folders were deleted after I ran an uninstall which deleted most information. What ever was left was deleted and I had to re-install and make a new endicia account as well. Some orders were brought over but it stopped in the middle and now everytime I hit refresh it shows that its receiving orders and then the attached error message occurs and I cant see any new orders.

SYSOPR
11-14-2006, 08:23 PM
Do you have norton or an other antivirus running?

If so, turn it off and see if that helps.