PDA

View Full Version : problem with access



soap
01-10-2007, 10:09 AM
Thanks for the support yesterday. I logged onto my second machine and downloaded the most current update. When trying to connect to the program, it says it can't connect to the dbase. This is the error which I couldn't find anything in the knowledgebase about: Access violation at address 02A3A664 in module 'ZRUSH_~1.OCX'. Read of address 0000001C

Any ideas on how to make it work?

SYSOPS
01-10-2007, 10:14 AM
ShipRush v4 Basic?

If so, please refer to this helpfile link on setting up ShipRush in a multi-user environment:
http://www.zfirm.com/Product_Documentation/ShipRush_v4-7_UPS/Multi-User_ShipRush.htm

SYSOPS

soap
01-10-2007, 11:38 AM
Yes, Shiprush basic v4, sorry. It is set up for multi user with a mapped drive.

SYSOPS
01-10-2007, 12:02 PM
So:
ShipRush UPS v4 Basic works on the "server" pc
Gives an access violation from a workstation

If you reboot the server PC and the workstation, does the issue persist?

SYSOPS

soap
01-10-2007, 12:19 PM
That is correct. The "server" pc works fine however the workstation gives that error. When I try to send it to the mapped drive. I rebooted both computers and still received the error.

SYSOPR
01-10-2007, 12:37 PM
Check the ShipRush ini files that point ShipRush to the database.

Also, remember the workstation needs FULL rights to the dir where the db is.

Lastly, be sure to run the current build (just for general hygene).

soap
01-10-2007, 04:12 PM
I guess I need help as I don't know how to do all this. I can't run the current build on the workstation as it won't let it install because it gives that error. I have rec'd 3 different errors but the one that comes up the most is the #11013. I've cleaned the temp files and disabled McAfee on the workstation, rebooted the machine numerous times and still get the error. I don't know what to do.

soap
01-10-2007, 04:21 PM
Here is the error message now in full:
TBoldExpressionHandle.DeriveAndSubscribe (hAccountSettings_expr): Failed with message: DBISAM Engine Error # 11013 Access denied to table or backup file 'UPSSettings'
SQL: SELECT UPSSetting_1.BOLD_ID, UPSSetting_1.BOLD_TYPE FROM UPSSettings UPSSetting_1 WHERE (UPSSetting_1.Carrier = 0)

soap
01-10-2007, 04:24 PM
This is the location that I am trying to connect to that brings up the error above. Where Dell8400 is a mapped Z:drive
\\Dell8400\shiprush\database.v4