PDA

View Full Version : Template Weights not working



shopsafe
04-02-2007, 05:47 AM
With the new Beta 5.0, when I enter the weight into a template and save it, the weight is not saved and, instead, defaults to 1 lb. I created and saved a template for shipping a 6 oz item 1st Class Mail. When I do bulk shipping using that template, it fills in 1 lb as the weight and not 6 oz. Then I get an error message that states that 1st class mail can not be that weight.

In addition, I saved another template for a 10 oz item shipped Priority Mail, yet when I use the template, it shows as 5 lbs by default.

Please help as the older version worked perfectly for us and this does not.


Rick

SYSOPS
04-02-2007, 06:40 AM
I cannot replicate this issue.

When you're in the Bulk Shipment area, are you making sure to set the weight box to 0 so that the template weight is being used?

SYSOPS

shopsafe
04-02-2007, 07:07 AM
Never knew to do this. For some reason, the weights are set to 5 lbs for a Priority Mail shipment and 1 lb for a First Class Mail shipment....both when using the Bulk Shipping feature. Will I have to set the weight box to ZERO for each shipment when shipping in bulk?

SYSOPS
04-02-2007, 07:14 AM
Set the weight box to zero, and then add your shipments.

SYSOPS