PDA

View Full Version : Batch Printing



capad
11-02-2004, 10:31 AM
I'm using Ship Rush Pro version 3 with Quickbook Enterprise Edition 4

Is it possible to setup multiple labels which maybe to different addresses before having them sent to the printer?

Another question with the weight calculation. Is their anyway to have shiprush pull that information from quickbooks?

SYSOPS
11-02-2004, 10:34 AM
Do you mean for drop shipping scenarios?

ShipRush will print after you click Ship. You can setup different profiles in ShipRush settings and choose the different profile(s) from the drop down at the top of the airbill.

ShipRush is unable to pull weight information from QuickBooks.

SYSOPS

capad
11-02-2004, 01:45 PM
If we create 500 separate orders in quickbooks is there a way to have shiprush pull thoose 500 orders and create the labels after the orders are created?
In other words the orders are already setup and we need shiprush to process them. Can they all be sent to shiprush at the same time or do they have to be done one at a time?

Thanks for the quick response.

SYSOPS
11-02-2004, 01:51 PM
One at a time without custom written programming.

SYSOPS