PDA

View Full Version : ups/qb address verification



altronics
11-29-2004, 12:18 PM
I purposely mispell city names and I can not see where ship rush prompts me for correction. What am I doing wrong?
________
M535I (http://www.bmw-tech.org/wiki/BMW_M535i)

SYSOPS
11-29-2004, 12:41 PM
ShipRush UPS v3 Pro does not do address verification at this time. That option is currently only available in Basic (since that is in direct communication with the UPS servers during each shipment).

SYSOPS

altronics
11-29-2004, 01:53 PM
Address verfication is very important and I was informed that this feature was availibale with when I purchased the software and when I was using the demo. There are settings for it in the setup! When will this be functional????
________
Honda cb1000 specifications (http://www.honda-wiki.org/wiki/Honda_CB1000)

SYSOPS
11-29-2004, 03:12 PM
I will along to development as a suggestion to have this feature in the Pro version.

SYSOPS

SYSOPR
11-30-2004, 08:07 AM
when I was using the demo.

You must have demoed ShipRush Basic, and then purchased Pro....

Both are available to demo at www.zfirm.com. (and it happens all the time that a user demo's one flavor, but then decides to purchase the other.)