PDA

View Full Version : Scale Problems



aphoenix
03-16-2005, 11:10 AM
I've installed a Fairbanks scale as part of the system. In the Shipping Settings area, the scale tests properly, and reads no problem. But when I attempt to ship, nothing is happening. Even when I click on the Get Weight From Scale button. It just sits there.

Any ideas?

SYSOPS
03-16-2005, 11:37 AM
Are you shipping with one of the supported CRM or accounting packages that we support or are you using this with a 3rd party solution and ShipRush integrated into that package?

SYSOPS

aphoenix
03-16-2005, 11:50 AM
Are you shipping with one of the supported CRM or accounting packages that we support or are you using this with a 3rd party solution and ShipRush integrated into that package?

SYSOPS

We are integrating with Order Manager.

SYSOPS
03-16-2005, 12:08 PM
Development and the makers of Order Manager are working on this issue.

Thank you,
SYSOPS