Untitled Document
Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem when printing labels using Zebra LP2844

  1. #1

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hillsboro, Oregon
    Posts
    8
    VafamSound is offline
    I am running the latest version of ShipRush on a Win7 computer.

    When printing a FedEx label to my Zebra LP2844 label printer the label prints, but it goes slightly over into the next page and I now consistently get two labels.

    All there is on the second label is a remnant of the ShipRush logo that appears on the bottom of the label.

    I have changed the margins to zero, but that did not do the trick.

    Is there a solution to this?
    I want to use my Label printer, but losing a blank label every time I print a label with ShipRush makes it an expensive undertaking.

    Thank You
    Hans van Andel
    Vafam Sound

  2. #2

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    14,549
    SYSOPS is offline
    Couple of different things to try:

    - Recalibrate your printer: http://www.zfirm.com/knowledge_bases.../srxa-0413.txt

    - In Shipping Settings | Label Printer
    - Make sure the correct label stock is selected
    - Try checking Print Reverse

    HTH,
    SYSOPS
    Have Questions? Ask the Z-Firm Knowledge Base: http://www.zfirm.com/support/knowledge_base.asp
    Reply With Quote

  3. #3

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Seattle
    Posts
    8,608
    Blog Entries
    1
    SYSOPR is offline
    Perhaps in settings a doc tab label stock is selected, and you actually do not use doc tab labels?

    Alternate: What is the printer type? Is it set to laser?
    -----------------------------------
    The Blog: http://forums.zfirm.com/blog.php

    YouTube channel: http://youtube.com/shiprush

    Thank you for using ShipRush!
    Reply With Quote

  4. #4

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hillsboro, Oregon
    Posts
    8
    VafamSound is offline
    Thanks for fast response.

    The printer was calibrated correctly.
    Printer Type: "Eltron / Zebra 2844"
    Label : 4x6" Thermal without doc-tab
    Horiz. Offset: 5 Pixels
    Vert. Offset: 10 Pixels

    Checking "Print Reverse" did the trick. Thank You !

    The "ShipRush" logo is halfways lopped off though, but there is no second (Blank) label printed anymore.

    Perhaps if you put the logo slightly higher on the label it will print in it's entire.

    BTW, nice program and it is a real asset to our shipping setup.
    Whoever designed this, KUDOs !!!!!!

    Thank You
    Hans van Andel
    Vafam Sound

  5. #5

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Seattle
    Posts
    8,608
    Blog Entries
    1
    SYSOPR is offline
    Thanks for the good words!
    -----------------------------------
    The Blog: http://forums.zfirm.com/blog.php

    YouTube channel: http://youtube.com/shiprush

    Thank you for using ShipRush!
    Reply With Quote

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •