Untitled Document
Results 1 to 4 of 4

Thread: Shipment defaults

  1. #1
    i can not set shipment defaults
    service :usps first class
    but shipping can not deal with it automatically,still was "standard"
    Name:  pageshot of 'Shipment Defaults' @ 2018-01-01-1416'44.png
Views: 39
Size:  190.5 KB
    Last edited by dennis.lsy@gmail.com; 01-08-2018 at 11:37 AM.
    Reply With Quote

  2. #2

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    16,467
    SYSOPS is offline
    Sounds like you might need to setup Service mapping instead.

    Go into settings | service mappings

    Set the Webstore Service Name to Standard and the ShipRush Shipping Service to USPS First Class

    HTH,
    SYSOPS
    Have Questions? Ask the ShipRush Knowledge Base: https://shiprush.com/kbase
    Reply With Quote

  3. #3
    but come back shipping,display error
    ----------------
    Oops! "Standard" is not for shipping to U.S.A. via ShipRush USPS. Please select an appropriate service.
    Name:  pageshot of 'ShipRush Web Shipping' @ 2018-01-01-1524'57.png
Views: 33
Size:  142.6 KB

  4. #4

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    16,467
    SYSOPS is offline
    After you set the service mapping, it will apply to orders that are downloaded from here forward. It will not apply to already downloaded orders. Those will need to be set manually.

    SYSOPS
    Have Questions? Ask the ShipRush Knowledge Base: https://shiprush.com/kbase
    Reply With Quote

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •