Untitled Document
Results 1 to 7 of 7

Thread: V12.1 install

Hybrid View

  1. #1
    I installed V12.1 on 4 machines without issue. Machine #5 will not go into the dialog to allow me to install as a client will start to install the databases and services. I've uninstalled a few times and started over with no help. I've deleted the install directory and checked for residual data in %appdata%. I also checked the registry and while I did see some entries for zfirm I did not see anything that looked like it would cause this.

  2. #2

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    16,529
    SYSOPS is offline
    Let it do the installation. It certainly thinks the "server" install was done previously on this machine.

    After it does the installation, you can go into services and stop\disable the Z-Firm Shipping Service manually and then point to the database where it should be on the network.

    SYSOPS
    Have Questions? Ask the ShipRush Knowledge Base: https://shiprush.com/kbase
    Reply With Quote

  3. #3
    I will try this today.

  4. #4
    I did the install and tried to register my account, but I got this error

    Unable to activate account. (Process.AddShipper) Communication error while commissioning: connection error: Unable to connect to server www.upslinkvendor.ups.com. Unable to connect [53610]

  5. #5

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    16,529
    SYSOPS is offline
    Is this a workstation install, or a stand alone with it's own database?

    SYSOPS
    Have Questions? Ask the ShipRush Knowledge Base: https://shiprush.com/kbase
    Reply With Quote

  6. #6
    Workstation.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •